Fordonsdekor & fordonsdekaler är perfekt för att exponera ett varumärke, företagsnamn eller budskap - intresserad? Hör av dig till oss på Sign Up i Stockholm!

Vi har erfarenhet från hundratals folieringar av bilar, men vi kan givetvis även ta fram och montera dekor på båtar, vattenskotrar, bandvagnar, helikoptar, mopeder, golfbilar, och annat som rullar, flyter eller flyger.

Vi skär och trycker på kvalitetsfolier för alla typer av underlag.

Fyll i kontaktformuläret nedan med de dekorelement som ska appliceras på ert fordon, önskemål om storlekar och placering på fordonet - så återkommer vi snarast med en offert. Vi har våra lokaler i Åkersberga. Uppladdning av filer upp till 2Mb går bra, har du större filer kan du maila dem på info[@]signup.nu. 

Vi är din leverantör av fordonsdekaler & fordonsdekor i Stockholm!

Inspireras i vårt referensgalleri inom bildekor och foliering. Klicka för att se en förstoring av bilden.

Vad kostar det?

Det är svårt för oss att ha en prislista, då varje dekor är unik vad gäller omfattning, utförande och materialval etc. Maila oss din logga, skiss eller beskrivning så återkommer vi snarast med såväl pris som monteringstid. Självklart kan vi också hjälpa dig att ta fram en färdig skiss.

Original

För logotyper och texter behöver vi dina original som vektoriserade eps-filer. Du kan läsa mer om vilka filtyper som funkar och hur du lämnar dem på vår FAQ.

Montering

Vi är flexibla och kan oftast lösa monteringen av din fordonsdekor rätt omgående enl ök. Vidhäftningsgaranti lämnas på all fordonsdekor. Vi har våra lokaler i Arninge/Täby endast 10min från Stockholm. 

Vi gör självklart även övrig bildekor.