Frigolitskyltar, Frigolitbokstäver & Frigolitlogotyper i 3D 

Skyltar av frigolit är effektfulla och har ett brett användningsområde inom reklam, event, butiker, kontor, scendekor och mässor etc. Kika in i vårt galleri, där du hittar inspiration och kan se ett brett urval av 3D  frigolitskyltar, frigolitlogotyper, frigolitbokstäver och annat vi tillverkat i frigolit.

Så går tillverkningen till

En frigolitskylt skärs ut med värmetråd i en datorstyrd process. Block med mått upp till 2400x1200x1000 mm kan bearbetas. Vi använder två olika sorters frigolit, en som på påminner om emballagefrigolit men som är betydligt hårdare, samt xps / frigofoam, en typ vi använder när en slätare yta är målet. Båda materialen är lämpliga för både inom- och utomhusbruk. Det går även att få en framsida av folie eller akryl för en högblank finish. All frigolit kan färgsättas med valfri NCS eller RAL-kulör.

Hög kvalitet - Snabb leverans

Vi erbjuder hög kvalitet och snabba leveranser till ett konkurrenskraftigt pris. En frigolitlogotype levereras ofta inom några dagar från order. När det är extra bråttom har vi en expresstjänst där vi prioriterar er order extra. Vi skickar frigolitskyltar över hela landet och har egen utkörning inom Stockholmsområdet. 

Enkelt att montera

Frigolitbokstäver, frigolitskyltar och frigolitlogotyper ska vara enkelt för våra kunder att montera, därför levererar vi alltid med monteringsmall, häftämne samt vattenpass. Väggmonteringen görs då snabbt, enkelt och korrekt på bara några minuter efter leverans!

Fyll i kontaktformuläret nedan med din fråga eller din beställning. Uppladdning av filer upp till 2Mb går bra, har du större filer kan du maila dem på


Vad kostar det?

Eftersom alla frigolitskyltar och varumärken skiljer sig i fråga om utförande, storlek, färg etc är det svårt för oss att ha en prislista. Maila oss din logga, skiss eller beskrivning så återkommer vi snarast med såväl pris som leveranstid. Vi ger också gärna förslag på hur din logga eller skylt bäst kan tillverkas utifrån dina önskemål.

Original

Vi behöver ditt original som en vektoriserad eps-fil. Läs mer om hur du lämnar materialet på vår FAQ 

Enkelt att montera

Alla frigolitskyltar och logotyper kan levereras med häftämne på delarnas baksidor samt monteringsmall. Det gör tex väggmontering mycket smidig, snabb och korrekt. Häftämnet vi använder är en dubbelhäftande vhb-tejp med mycket god vidhäftningsförmåga på de flesta släta väggar i torr inomhusmiljö.

För lite större objekt i frigolit som skall väggmonteras rekommenderar vi vanligt montagelim utan lösningsmedel, tex PL200 & PL600 som finns hos alla byggvaruhus.

Kontakta oss gärna om du vill diskutera olika lösningar eller design för just din frigolitskylt.