• Akrylskylt, Plastbokstäver, Plexiskylt
  • Akrylskylt, Plastbokstäver, Plexiskylt
  • Akry, plexi, plastbokstäver
  • Plastbokstäver, akrylbokstäver, plexiskylt
  • Akrylskylt, Plastbokstäver, Plexiskylt

Vi laserskär skyltar & logotyper i plast & akryl / plexiglas

Laserskärning ger snitt med väldigt hög precision. I kombination med ett stort materialutbud blir möjligheterna i det närmaste oändliga att skapa snygga, exklusiva och effektfulla skyltar samt logotyper.
Vi producerar skyltar och logotyper till bland annat kontor och företag, butiker, showrooms, mässor etc.
Med vår moderna laserskärare kan vi även utföra legoarbeten i små och stora serier.

Här visar vi några av alla skyltar och logotyper i akryl / plexi vi tillverkat. Klicka för att se en förstoring av respektive bild. Fler bilder finns i vårt referensgalleri.

Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt_Dörrskylt
Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt_Dörrskylt
Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt_Dörrskylt
Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt_Dörrskylt
Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt_Dörrskylt_Plexifront
Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt_Dörrskylt_Reklamskylt
Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt_Dörrskylt
Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt
Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt_Dörrskylt_Reklamskylt_Distanser
Plastskylt_Plexiglas_Plexiskylt_Akrylskylt_laserskärning_butiksskylt_kontorsskylt_Dörrskylt_Reklamskylt_Distanser

Plastskyltar i Stockholm

Plastskyltar och akrylskyltar är ett utmärkt val när du vill att dina skyltar ska synas. Detta är perfekt för butik, kontor, showrooms och mässor och det tåliga materialet gör att skyltarna kan hänga både utomhus och inomhus. Alla skyltar du kan beställa hos oss har hög kvalitet och är gjorda med dina önskemål och behov i fokus. Skyltarna levereras alltid med monteringsmall och häftämne. Väggmonteringen av skylten görs då snabbt, enkelt och korrekt på bara några minuter efter leverans. Vi arbetar professionellt och alltid med största flexibilitet där vi gör vårt yttersta för dig som kund.

Plastskyltar av högsta kvalitet

På Sign Up ställer vi väldigt höga krav på oss själva för att alltid kunna erbjuda dig plastskyltar av högsta kvalitet. Med vår moderna laserskärare med 100 w laser kan vi utföra en extrem precisionsskärning som ger snygga och effektfulla skyltar. Vi kan producera allt från små plastskyltar och akrylskyltar med enkla tryck till stora skyltar där varje bokstav eller bild skärs ut för sig och sedan monteras tillsammans på en vägg. Oavsett vilken färg, form och storlek du väljer garanterar vi ett snyggt och representativt resultat.

Vi hjälper dig från början till slut

Med en gedigen erfarenhet och utbildning inom grafisk formgivning vet vi vad som krävs för att göra skyltar som syns. Vi finns med dig hela vägen – från snabbskiss till en helt ny omskyltning med snygga plastskyltar. Titta gärna in i vårt referensgalleri för att se våra tidigare arbeten och skaffa inspiration på hur du vill att din plastskylt ska se ut. Tillsammans kan vi arbeta fram en design som passar ditt företag och er framtoning.

● Företagslogga – En plastskylt eller akrylskylt är perfekt för en företagslogga. Företagsloggan passar exempelvis för att sätta upp på väggarna på kontoret, i receptionen eller när du vill ha en elegant skylt utanför entrén.  

● Varumärke – Skyltar i plast och akryl med era varumärken är utmärkt att sätta upp på kontoret, mässan eller butiken för att det ska bli lättare för kunder och besökare att hitta er. Vi kan ocksån skära ut bokstäver i plast och akryl.

● Vägledning – I stora byggnader kan det vara svårt att hitta. Då passar pilar och textskyltar extra bra för att sätta upp på väggen och vägleda besökare och kunder. Små plastskyltar är även utmärkt att sätta upp på dörrar med lokalens namn.

En plastskylt som får ditt företag att synas

Vi har akryl, plexiglas och plast för skyltar i olika varianter och tjocklekar. Kontakta oss med era önskemål så ger vi er tips på hur tex er logotyp, varumärke eller skylt bäst kan utformas. En plastskylt är ett utmärkt alternativ när du vill att ditt företag ska synas. Eftersom plast och akryl är väldigt tåligt kan dessa skyltar monteras även i offentliga miljöer. De passar också bra för butiker och kontor så att kunder och besökare enkelt ska kunna hitta er. Logotyper blir extra effektfulla i kombination med frigolit för att skapa djup. Olika typer av skyltdistanser finns för extra effekt. Klicka in på vårt GALLERI för inspiration på skyltar i akryl, plexiglas och plast. 

Alltid snabba leveranser av plastskyltar

Med egen produktion erbjuder vi hög kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser av plastskyltar och akrylskyltar inom Stockholm och övriga landet. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om plastskyltar och hur vi kan hjälpa dig!
Fyll i kontaktformuläret nedan med dina frågor eller din beställning. Uppladdning av filer upp till 2Mb går bra, har du större filer kan du maila dem på info[@]signup.nu

 


Vad kostar det?

Eftersom alla utföranden är unika i fråga om utförande, storlek, färg etc är det svårt för oss att ha en prislista. Maila oss din logga, skiss eller beskrivning så återkommer vi snarast med såväl pris som leveranstid. Vi ger också gärna förslag på hur din logga eller skylt bäst kan tillverkas utifrån dina önskemål.

Original

Vi behöver ditt original som en vektoriserad eps-fil. Läs mer om hur du lämnar materialet på vår FAQ.  

Enkelt att montera

Montera enkelt med dubbelhäftande tejp, lim eller med någon av alla våra snygga distanser. Kontakta oss gärna om du vill diskutera olika lösningar eller design.

Se galleriet för fler exempel på jobb vi gjort inom laserskärning.